[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1506349216751{margin-top: 0px !important;margin-right: 80px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 80px !important;}”]

Jeg har brugt brandtz løbende i forbindelse med mine udgivelser. Han leverer hver gang et flot og æstetisk resultat med en professionel og kreativ sans for hvad den enkelte opgave har brug for. God til at lytte, sparre og samarbejde om de ønsker jeg har til mine opgaver. Det betyder at jeg altid kan identificere mig med udtrykket og præsentere det med stolthed for mine brugere.

Bjarne List Nissen – Komponist og forfatter

 

brandtz er lydhør, omhyggelig og professionel til fingerspidserne. Hans arbejde bærer præg af mange års erfaring og hans evne til at sætte sig ind i vores behov og ønsker var lige hvad vi havde brug for i forbindelse med at lave artwork til en ny udgivelse. Desuden er han hurtig ved tasterne og telefonen hvilket er et fantastisk plus. Det er ikke første eller sidste gang vi benytter os af brandtz.

Allan Sjølin & Martin Buono – Copenhagen Guitar Duo

 

I DMF København har vi haft fornøjelsen af Jonas Brandts grafiske evner og kreative inputs til en række forskelige layout-opgaver igennem de sidste syv år. Jonas er ubetinget førstevalg når vi skal have løst større og mere komplekse grafiske opgaver. Både i idéudviklingsfasen og i selve udførelsen er Jonas altid meget engageret, professionel og faglig kompetent. Og samtidig formår han hele vejen igennem at fastholde det store, visuelle overblik. Af samme grund har vi ofte benyttet Jonas som ekstern konsulent og grafisk coach for vores medlemmer i en lang række karrierefremmende arrangementer. Vi oplever altid at Jonas ’fanger’ medlemmernes ofte krævende idéer og formår at tilføre medlemmets visuelle identitet flere lag. Derfor anbefaler vi Jonas når vores medlemmer efterspørger bud på grafiker og layouter. Jonas har mange meget fine kvaliteter både professionelt og som person. Han er nem at arbejde sammen med, er meget imødekommende, og har en medfødt evne til at kombinere de mange kvaliteter så man gennem hele processen mærker hvem Jonas er og hvad han står for.

Mads Mazanti – Musikfaglig medarbejder i DMF København

 

Jonas Brandt har været en omhyggelig og omsorgsfuld sparringspartner for mig i mange projekter. Hans gode smag og professionalisme har tilført mine projekter unikke kvaliteter; har givet det ekstra “je-ne-sais-quoi” der hæver den samlede kvalitet et godt stykke over gennemsnittet. Mine varmeste anbefalinger.

Mikael Højris Konsulent i DMF – Forfatter til bl.a. Den Nye Musikbranche 2.0 og Musiker & Musikbranche ORDBOGEN

 

Jeg har været utroligt glad for samarbejde med Brandtz om layout’et af vores seneste CD. Jonas tog vores ideoplæg og kom med en original grafisk løsning, der fik produktionen til skille sig ud fra alt, hvad vi havde lavet tidligere. Vores ping-pong omkring finpudsningen af layoutet og processen frem til det færdige resultat var forbilledlig. Jonas gik fra start til slut til opgaven med et engagement og en professionalisme, som jeg kun kan anbefale andre, at gøre brug af.

Flemming Harrev – World Music Denmark

 

Jeg har lige fra første gang været meget begejstret for mit samarbejde med Brandtz, høj kvalitet, stor kreativitet, og en meget proffessionel tilgang til opgaven. Jeg har altid en god dialog med Jonas omkring opgaven der skal løses, og han formår at matche de tanker jeg har gjort mig om det, med et professionelt produkt. Jeg får meget ros fra mine kunder for mit PR-materiale der skiller sig ud, og bliver positivt bemærket. Oveni det, har det været af stor betydning for mig at Brandtz altid leverer til tiden.

Martin Valsted – Musiker & Komponist

 

Kreativ, hurtig, pligtopfyldende og super behagelig at samarbejde med…

Pia Obel – Dansk Musiker Forbund

 

I forbindelse med udvikling af en Mobil App til håndværkere har brandtz hjulpet os med at ramme vores målgruppe med en grafisk overlegenhed. brandtz har forstået at dreje og opgradere vores halvdårlige grafiske ideer til guld. Hans grafiske væsen bærer en fin balance mellem kunstnerisk integritet og sund fornuft.

Christian Sisseck – Udvikler

 

brandtz arbejder ud fra et kæmpe håndværksmæssigt overblik og talent, og har desuden den kreativitet og det overblik, som har gjort, at det samlede resultat er blevet endnu bedre, end vi turde drømme om…

Drømmeland – Band

 

ENIC har nu brugt brandtz i to omgange til bl. a. CD-Cover, Pressemeddelelse, Flyers og plakater og vi er mere end tilfredse med de produkter vi har fået ud af det. brandtz fanger hurtigt hvor det er man vil hen og med hans kreativitet og engagement ender det hver gang i en ”WOW-oplevelse”… Det falder helt naturligt for ENIC kun at kigge brandtz’ vej næste gang vi skal have lavet PR materiale, for så ved vi hvad vi får – nemlig kvalitet!

Lars Peters – ENIC

 

Jeg anbefaler på det varmeste brandtz som grafisk samarbejdspartner i et hvilken som helst projekt!

Mette Lethan – Sanger, Musiker & Underviser

 

Jonas har lavet et gennemført produkt for os på rekordtid: hjemmeside, tryksager og visitkort, altsammen integreret og leveret til tiden. Alle de benspænd, vi har kunnet finde på hen ad vejen er blevet samlet op, og alt det, vi selv har overset kom også lige med. Læg dertil en uovertruffen grafisk linie, der både favner og indrammer vores koncept – seks stjerner ud af fem fra os!

Rasmus Aagaard – Ergoterapeut , krop og gestaltterapeut, udviklingskonsulent

 

Lyttende, kreativ, pålidelig og rykker hurtigt, når der er brug for det.

Morten Tandrup – Projektkoordinator, World Music

 

Tusind tak for et fremragende samarbejde om mit cd-cover. Dejligt at arbejde sammen med en engageret fyr, der kan sit kram, og kan bidrage med god smag og gode ideer. Også tak for en flot turne-plakat – og på forhånd for alt det vi forhåbentlig kommer til at lave sammen i fremtiden.

Mads Westfall – Musiker & Komponist

 

Jeg kan på det varmeste anbefale brandtz. Jeg har fået lavet både plakater, flyers og bannere, topprofessionelt, lynhurtigt, flotte resultater, til tiden.

Søren Bebe – Musiker

 

Art is an imagination of simplicity and complexity, visible or invisible in the form of tasteful shapes beyond space and time. You’ve got that ability and know-how to produce an excellent work.

Ayi Solomon – Musiker

 

Enhver opgave får den fulde opmærksomhed – der er ikke noget der kører på rutine her. De projekter jeg har fået lavet har hver gang – fra udgangspunkt til det færdige resultat – ganske enkelt overgået mine bedste forventninger.

John Sund – Guitarist & komponist

 

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jonas. Vi har indenfor det sidste års tid haft et meget fint samarbejde omkring et cd-cover og en præsentationsfolder og begge projekter er blevet gennemført indenfor kort tid og med stor kreativitet og professionalisme. Jonas har været lydhør overfor mine idéer, som han elegant har implementeret i sit moderne, æstetiske design. Jeg har desuden for nylig modtaget undervisning i Illustrator og Photoshop af Jonas, og her viser han sig også som en yderst pligtopfyldende og professionel partner- med en sjælden seriøs attitude overfor opgaven. Jeg kan på det varmeste anbefale brandtz til alle former for designopgaver.

Lillian Törnqvist – Soloharpenist i DR Underholdningsorkestret

 

At samarbejde med brandtz har været en fuldstændig umiddelbar glæde. Hans fornemmelse for hvad siden skal udtrykke og signalere er i top og hans tekniske færdigheder ligeledes i høj klasse. Derudover har det været fantastisk at mærke Jonas’s engagement og entusiasme. Han vender hurtigt tilbage uanset om det er per telefon eller mail. Jeg anbefaler på det varmeste Jonas overalt hvor jeg kommer.

Nikolaj Busk – Musiker

 

Vi har været oven ud tilfredse med brandtz og vi er helt sikker på at vi skal arbejde sammen igen. Alt kørte perfekt. Så herfra kan vi kun anbefale ham til andre musikere og bands.

Anders Guldberg – 180º Virvar

 

brandtz har som få i branchen forståelse for at tilpasse design og opbygning. brandtz er perfektionist med hans arbejde og helmer ikke før at kunden og han selv er tilfreds. Får man en lys ide, hedder det ikke “det kan ikke lade sig gøre”, men istedet “det kigger jeg lige på”. Den varmeste anbefaling herfra.

Bjarke Falgren – Musiker & Komponist

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]